Bulktransport

Wij vervoeren ook gepalletiseerd meel en bloem met onze kastentrailers. Dit wordt gedaan met kastenopleggers met of zonder laadklep. 

Veelzijdig en logistiek 

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van bulktransport. Wij bewijzen ons als dé aangewezen partner in de voedingsmiddelenindustrie dankzij onze veelzijdige logistieke dienstverlening. Het wagenpark van BD bulktransport GmbH bestaat uit eenheden die zijn uitgerust met een track & trace systeem. Dankzij dit geavanceerde voertuigvolgsysteem is op elk gewenst tijdstip exact bekend waar op de route een vracht zich bevindt.

Voor het bulkvervoer van voedingsmiddelen – zoals bakkersmeel – beschikken we over kipper bulkopleggers, bulkopleggers met speciale drogers, onderlossers, een bulkoplegger met compartimenten (variërend tot 7 compartimenten), een weegoplegger en een motorwagen met aanhanger.

De bulkopleggers met drogers kunnen zowel tijdens de opslag als tijdens de rit naar de klant worden aangezet om het product in een goede conditie te kunnen leveren. De weegoplegger heeft 7 compartimenten, is uitgerust met stuurassen en is voorzien van een geijkt weegsysteem.

Dit zorgt voor een grotere mate van betrouwbaarheid en een hogere beladingsgraad van de oplegger. Door de stuurassen is met deze auto ook het bevoorraden van ambachtelijke bakkerijen in dicht bevolkte gebieden mogelijk. 

Bezoekadres:

BD Bulktransport GmbH
Neustrasse 1, 47-809 Krefeld Duitsland
T +49 215 115 72 869 
info@bdbulktransport.de

www.hoop-blom.nl
www.koelcentrum-zederik.nl

design en realisatie: dehoopenkoning.nl