Wie we zijn

Na de oprichting in 2002 in Gendt is BD bulktransport inmiddels uitgegroeid tot een professionele dienstverlener in het transporteren van levensmiddelen. Met name bakkersmeel wordt zowel nationaal als internationaal geleverd.

Sinds 1 juni 2022 is BD bulktransport overgenomen door de Hoop & Blom Transport en gaat door als HB Bulktransport bv en als BD bulktransport GmbH. Deze herstructurering zal bijdragen aan de positieve effecten van de mogelijkheden en de concurrentiepositie van de Hoop & Blom Transport als geheel. Het vooraf kwantificeren van doelstellingen op het gebied van synergie en efficiency zal hieraan bijdragen. Door de ligging van BD bulktransport in Krefeld (Duitsland) nabij het Ruhrgebied en de ligging van de Hoop & Blom Transport in de Alblasserwaard (ZH) vullen beide ondernemingen elkaar goed aan en kunnen zo een breed scala aan klanten bedienen. 

We werken graag op een open en eerlijke manier met onze klanten samen. Zo’n 14 medewerkers, onder wie onze chauffeurs, geven inhoud aan deze visie. Zij helpen u graag bij het verzorgen van uw transport. Onze chauffeurs zijn professioneel en klantgericht zodat u hen zonder zorgen naar uw afnemers kunt sturen.

Wij gaan met onze opdrachtgevers graag een partnership aan. Een open, eerlijke en betrouwbare samenwerking is dikwijls de basis voor verdere kwaliteitsvernieuwing en – verbetering. Onze efficiënte en flexibele werkwijze draagt bij aan beperkte transportkosten.

Bezoekadres:

BD Bulktransport GmbH
Neustrasse 1, 47-809 Krefeld Duitsland
T +49 215 115 72 869 
info@bdbulktransport.de

www.hoop-blom.nl
www.koelcentrum-zederik.nl

design en realisatie: dehoopenkoning.nl